Armbånd

Rosens Aura har et stort udvalg af healing armbånd i sten og krystaller, du finder et bredt udvalg af armbånd, i sten, krystaller, metal, kobber og messing. Armbånd i halv ædelstene, lykkearmbånd, magnetterapi armbånd og m.f.

Du kan få gavn af krystallernes skjulte energier ved at bære healende sten som armbånd, eller på anden måde have den tæt...

Rosens Aura har et stort udvalg af healing armbånd i sten og krystaller, du finder et bredt udvalg af armbånd, i sten, krystaller, metal, kobber og messing. Armbånd i halv ædelstene, lykkearmbånd, magnetterapi armbånd og m.f.

Du kan få gavn af krystallernes skjulte energier ved at bære healende sten som armbånd, eller på anden måde have den tæt på kroppen.

Stenenes betydning og egenskaber samt healende krystaller og mineraler, har i flere århundrede været anvendt som talisman / amuletter, hvor de fremmer glæde, livsmod, latter, positive tanker, healing og til at nedbryder dårligdomme. Hver enkelt sten og krystal overfører energi til dig, de svinger på forskellige frekvenser og har derfor været brugt til healing i mange år. I flere år har farverige ædelstenene og krystaller været højt skattet for deres skønhed og vidunderlige egenskaber.Healing og troen på, at sten kan have helbredende og lykkebringende egenskaber, går langt tilbage i tiden, i flere natursamfund anvendes forskellige sten som amuletter, f.eks til "god jagt" eller som "frugtbarhed" symbol.

Vi tror på, at sten og krystaller gør noget godt for os, både på det følelsesmæssige, det fysiske og det åndelig plan. De egenskaber og virkninger som vi skriver ved hver sten eller krystal, skal dog tages som inspiration og en vejledning, virkning og betydning er ikke videnskabeligt bevist, med det er erfarne clairvoyante der har "set" stenenens vibration og egenskaber og nedskrevet dem, til glæde og gavn for os alle. Healende sten genopretter din balance, din krop består af fine energier/svingninger, ligesom stenene eller krystallen betsår af fine svingninger. En sten eller krystal overføre energien til dig og derved give dig en spirituel healing både fysisk og følelsesmæssigt. Det er op til dig, om du vil tro på stenenes virkning og betydning, stenen vil, uanset hvad din holdning er, heale og hjælpe dig.

Krystalterapi eller healing med sten og krystaller genopretter din balance, hvis du tager til en professionel healer, vil du opleve at denne bruger sten og krystaller, for at forstærke behandlingen, en "krystalhealing" med sten vil overføre energien fra sten til kroppen og derved hjælpe på dine ubalancer.

Mere

Underkategorier

 • Søde armbånd

  Healings armbånd, Gode armbånd, Søde armbånd, Smukke armbånd, Billige armbånd, lykke armbånd, magnet armbånd, krystal armbånd, Talisman armbånd, Sten armbånd og mange mange flere.....

  Stenenes betydning og egenskaber samt healende krystaller og mineraler, har i flere århundrede været anvendt som talisman / amuletter, hvor de fremmer glæde, livsmod, latter, positive tanker, healing og til at nedbryder dårligdomme. Hver enkelt sten og krystal overfører energi til dig, de svinger på forskellige frekvenser og har derfor været brugt til healing i mange år. I flere år har farverige ædelstenene og krystaller været højt skattet for deres skønhed og vidunderlige egenskaber.

  Healing og troen på, at sten kan have helbredende og lykkebringende egenskaber, går langt tilbage i tiden, i flere natursamfund anvendes forskellige sten som amuletter, f.eks til "god jagt" eller som "frugtbarhed" symbol.

  Vi tror på, at sten og krystaller gør noget godt for os, både på det følelsesmæssige, det fysiske og det åndelig plan. De egenskaber og virkninger som vi skriver ved hver sten eller krystal, skal dog tages som inspiration og en vejledning, virkning og betydning er ikke videnskabeligt bevist, med det er erfarne clairvoyante der har "set" stenenens vibration og egenskaber og nedskrevet dem, til glæde og gavn for os alle. Healende sten genopretter din balance, din krop består af fine energier/svingninger, ligesom stenene eller krystallen betsår af fine svingninger. En sten eller krystal overføre energien til dig og derved give dig en spirituel healing både fysisk og følelsesmæssigt. Det er op til dig, om du vil tro på stenenes virkning og betydning, stenen vil, uanset hvad din holdning er, heale og hjælpe dig.

  Krystalterapi eller healing med sten og krystaller genopretter din balance, hvis du tager til en professionel healer, vil du opleve at denne bruger sten og krystaller, for at forstærke behandlingen, en "krystalhealing" med sten vil overføre energien fra sten til kroppen og derved hjælpe på dine ubalancer.

  Du kan få gavn af krystallernes skjulte energier ved at bære healende sten som smykker, eller på anden måde have den tæt på kroppen.

  Rosens Aura har et stort udvalg af healing sten, både som poleret lommesten og som rå krystaller, vi har også et stort udvalg af healerstave og af armbånd, halskæder og vedhæng i sten og krystaller.

 • Energi / Power Armbånd

  Brug Power Band i hverdagen, mens du dyrker sport, eller når som helst du har brug for kraft til at yde en toppræstation.

 • Metal armbånd

  Luksus armbånd Armbånd fra Syd Afrika Designer armbånd kobber armbånd messing armbånd metal armbånd Armbånd Håndlaver armbånd Håndlavet smykker Design armbånd

 • Lykkearmbånd

  Vi fører lykkearmbånd med spirituelle forståelse og dybe. Lykkearmbånd her er med charms bundet på farvet satin bånd.
  Lucky charms og Lucky bracelet

 • Religiøse Armbånd
  For nogle fylder religion meget og for andre knap så meget - lige meget, så har vi i hvert fald et passende armbånd. Her vil du kunne finde et bredt udvalg af religiøse armbånd
  Vi fører religiøse armbånd med spirituelle forståelse og dybe.
  Religiøst armbånd med ikoner, Religiøst armbånd, armbånd med ikoner, Religiøse armbånd, armbånd med betydning
pr. side
Viser 1 - 12 af 82
Viser 1 - 12 af 82