Lyset indefra af Victoria Moran

Reference: 70038

Lyset indefra er en lille bog om at skabe udstråling og indre skønhed

Advarsel: Sidste varer på lager!

DKK 100.00 inkl. moms.

Mere info

Lyset indefra af Victoria Moran
Lyset indefra
er en lille bog om at skabe udstråling og indre skønhed

Beskrivelse af hvordan man som kvinde kan arbejde sig til en stærk selvfølelse gennem omsorg for sig selv. Hvert af bogens korte kapitler indeholder gode råd og praktiske værktøjer, der kan anvendes til at øge bevidstheden om ens egen indre skønhed ved at pleje sin sjæl og opfylde sin krops behov

Skønhed kommer indefra.

Kender du det? Nogle kvinder ser bare drønhamrende godt ud, selv om de er lav stamede og har et par kilo for meget på sidebenene. Ifølge forfatteren til Lyset indefra skyldes det, at disse kvinder har en velplejet sjæl. De kender deres værd, og den indre ro og skønhed, det giver, skinner igennem og overstråler eventuelle ydre fejl og mangler.

Vi kan alle opnå at blive smukke mennesker, og Victoria Morans opskrift er i og for sig enkel og indlysende: vær god ved dig selv. Hvis du værdsætter dig selv og dine særpræg, vil verden også gøre det.

Lyset indefra er en praktisk og inspirerende guide, der i små kapitler hjælper dig til at få det bedre med dig selv - og dermed give dig selv en stærk udstråling.

Forfatter: Victoria Moran
Sider: 229