Bøger & papirvare

Bøger & papirvare  

Rosens Aura forhandler Bøger, englekort og klistermærker

En engel er et overnaturligt åndevæsen, der optræder som Guds sendebud i åbenbaringsreligioner, såsom zoroastrisme, jødedom, kristendom og islam. Efter gammel jødisk tro herskede Jahve over en hærskare af himmelske væsner, men først under indflydelse fra zoroastrisme fik engletro en vigtig rolle i jødedommen. 

Der tales ofte om engle og deres vigtige kosmiske funktion. En engel eller skytsengel er et sendebud eller en budbringer. Englenes kærlige og kraftfulde budskaber kan hjælpe os alle til at forstå og være mere nærværende i den tid vi lever i. Deres ord minder os om, at engleriget er her på jord og fylder os med kærlighed og healing. 

Disse kærlige væsener er altid parat til at hjælpe og støtte os på en hver tænkelig måde. Selvom vi lever i en tid, hvor det er normalt at melde sig ud af folkekirken, lever stadig mange mennesker med troen på, at der er noget større end os selv derude.

Mange mener, at englekort er en måde, hvorpå du kan kommunikere med englene, som vil guide dig videre. Derfor kan de ofte komme med et passende svar på dine spørgsmål i livet, det siges at det er en ærkeengel der sender dig svaret. Disse kort bygger bro mellem vores verdener og inspirerer og vejleder os til, at se os selv og vores liv mere nuanceret og i et større og klarere perspektiv.

Antal ærkeengle opgives skiftevis som fire, seks eller syv. De mest kendte skytsengle er Mikael, Zadkiel, Chamuel, Gabriel, Raphael, Uriel og Jophiel.

Produkter
Der er 57 produkter.

Viser 25 - 36 af 57 varer

Viser 25 - 36 af 57 varer