Drømmefanger

Drømmefanger  

Flotte drømme fangere der fanger dårlige drømme

En drømmefanger er et traditionelt indiansk håndarbejde. Drømmefangeren fremstilles typisk af en ring af pilekviste, i hvilken der flettes et net. Dette dekoreres med personlige og/eller hellige genstande. For nogle er drømmefangeren blevet et symbol på den indianske kultur. 
 
Til drømmefangerne knytter der sig mange historier og myter, og deres udeende sammen med emnet giver rig lejlighed for fantasien til at udfolde sig.

Alle de andre forklaringer, som du måtte have hørt, er dog upålidelige, mens den som her følger, er den skinbarlige sandhed.

Når du anbringer en drømmefanger et sted, hvor du sover, vil drømmene, som kommer svævende hen til dig, blive distraheret af drømmefangeren og som en bi tiltrækkes af blomsten, således tiltrækkes drømmene af drømmefangeren, der med sit spind blot venter på, at drømmene går i fælden.

Og det uundgåelige sker: Drømmene som kommer svævende ind i rummet, opfanges af drømme-fangerens net og holdes fast.

Men se nu: Drømmefangeren har den forunderlige evne, at den kan skelne mellem gode drømme og onde drømme, og da drømmefangeren kun vil alt det gode, så slipper den straks de gode drømme løs igen, så de kan finde dig, og du kan drømme dem.

Er det derimod en ond drøm, som går i fælden, ser sagen helt anderledes ud: Disse holder drømme­fangeren fast på hele natten, og når de første solstråler rammer drømmefangeren, så opløses mareridtene simpelt hen som dug.

Faktisk fortælles det, at det er de opløste onde drømme, som danner morgentågen, og det er nok derfor, at der er mest morgentåge i områder med mange drømmefangere.

Hos Rosens Aura finder du også drømmefanger til barnevogne og vugge eller vindspil der holder "de onde ånder væk"

Produkter
Der er 11 produkter.

Viser 1 - 11 af 11 varer

Viser 1 - 11 af 11 varer