Himalaya saltlampe  

For foden af Himalaya-bjergene, har man opdaget fantastisk smukke saltaflejringer. De stammer fra et urgammelt hav der fordampede for ca. 250 millioner år siden. Siden har landskabernes bevægelse "løftet" saltet op i bjergene hvor det ligger 500 meter under jordens overflade.

Krystallerne udvælges og hugges til i hånden. Himalaya saltlamperne er særdeles gavnlige af flere grunde. Når lyset strømmer ud igennem saltkrystallen bliver den varm og reagerer med vandet i luften, og udsender negative ioner til luften omkring Himalaya saltlampen.
På samme måde som f.eks. havet opfrisker luften, bliver luften også ladet op med energi omkring Himalaya saltlampen.
De yderst gavnlige negative ioner fjerner alle former for ubehagelig lugt og neutraliserer også elektro-smog; luftforurening skabt af elektriske apparater som: lysstofrør, fjernsyn og computere.

Man har målt Himalaya saltlampen til at udsende over 300,000 negative ioner pr. kubikcentimeter. Negative ioner findes i skoven eller ved vandfald i stort antal, de er gavnlige for os menneske og ofte en mangelvare. Især astmatikere har stor gavn af negative ioner i soverummet.

Selve farven og gløden i det harmoniske, orange lys de udsender minder både om levende ild og om selve solens stråler, en solnedgangs rolig farve, der afstresser og opliver sindet.

Himalaya saltlampen købes her på Rosens Aura og sendes som pakkepost

Produkter
Der er 2 produkter.

Viser 1 - 2 af 2 varer

Viser 1 - 2 af 2 varer