Healing og healer

Healing er en alternativ behandlingsmetode, som udføres af en healer

Dette produkt er ikke længere på lager

DKK 0.00 inkl. moms.

Mere info

Healing er en alternativ behandlingsmetode, som udføres af en healer, der ved hjælp af psykiske kræfter (for eksempel overførelse af energi igennem håndspålæggelse) helbreder sygdomme.

Ordet healing er et låneord fra engelsk, hvor ordet slet og ret betyder "helbredelse". Healing og håndspålæggelse har været praktiseret i mange former op gennem historien og optræder i mange forskellige samfund. Det har oftest et tilknyttet spirituelt aspekt, hvor healeren opfattes som kanal for højere kræfter, der videregiver helbredende energi til patienten. Nogle healere anvender healerstave, sten, krystaller, musiklyde og andre hjælpemidler for at forstærke effekten.

Der er ingen lægevidenskabelig dokumentation for effekten af healing. Igennem tiden er der opstået flere forskellige typer for healing, deriblandt Reiki, Chios, Gaiadon Heart, shamanisk, lys, og lyd healing m.m. Nogle healere praktiserer også healing på andet end mennesker, f.eks. dyr, planter og ting.
 
I bibelen er det beskrevet, hvordan Jesus og hans disciple helbredte mennesker ved håndspålæggelse.

Alternativ behandling, også kaldet alternativ medicin, har ingen klar definition, men beskrives som behandlingsformer hvis virkning enten er direkte tilbagevist, ikke påvist, umulige at bevise eller er overdrevent skadelige i forhold til deres gavnlige effekt, men som påstås at have den samme helbredende effekt som medicin.

For de i dag kendte alternative behandlinger, er der enten ikke påvist en effekt, eller det antages at behandlingerne er så meget dårligere end konventionel behandling, at det vil være uetisk at tilbyde dem som erstatning for den konventionel behandling. I andre tilfælde er behandlingerne ikke plausible, da de bygger på påstande, der strider imod naturlovene.

Alternative behandlinger eller diagnoser er ikke en del af lægevidenskaben eller videnskabsbaserede sundhedssystemer. Alternative behandlinger består af en bred vifte af behandlinger og produkter, der rækker fra dem der er biologisk plausible, men ikke særligt godt testet, til dem der har kendte skadelige eller toksiske effekter.

Alternative behandlinger er ikke det samme som eksperimentel behandling eller folkemedicin, selvom meget af den sidstnævnte falder ind under alternativ behandling, når den bruges i dag. Alternativ behandling er vokset i popularitet og bruges af en betydelig del af befolkningen i mange lande.

Nyere fortalere mener ofte, at alternativ behandling kan virke sammen med konventionel medicinsk behandling ud fra en tro om, at den "komplementerer" (det vil sige forbedrer effekten af, eller begrænser bivirkningerne af) den konventionelle behandling. Der er ingen videnskabelig dokumentation for dette.

Kilde: Visdomsnettet

tilbehør