Magnetterapi smykker

Magnetterapi smykker  

Magnetbehandling

Magnetterapi har eksisteret over 4.000 år, findes i kinesisk medicin og har været brugt sammen med akupunktur og zoneterapi.
Magnetterapi behandlinger er smertefri og har ingen bivirkninger. Magnet behandling kan forbedre blodcirkulationen og kan kombineres med andre terapiformer og medicinsk behandling.

Nogle bruger af magnetterapi mærker ofte, at deres hænder og fødder bliver varme. Dette skyldes, at blodgennemstrømningen øges.

Magnetterapi virker ved at forbedre blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Blodgennemstrømningshastigheden bliver forøget samtidig med, at alle celler får øget tilførsel af ilt og næring, mens
affaldsstofferne føres væk. Magneterne skaber forudsætningerne for organismens evne til at vedligeholde og helbrede sig selv. Når kredsløbet er i orden, er kroppen i stand til at hele sig selv.

Det sygdomsramte områder har mange partikler svækkede ladninger. Det bevirker at cellernes stofskifte nedsættes. Tilførsel af ilt og næringsstoffer reduceres, og der lagres affaldsstoffer i cellerne.

Menneskene skaber selv svage magnetiske felter. Disse skabes af cellernes kemiske reaktioner og ionstrømmene i nervesystemet. Kroppen består af celler og alle cellerne består af komponenter, der har en elektrisk ladning. Ladningerne er i konstant bevægelse i cellerne og danner derved magnetiske kræfter. Dette er ved videnskabelig forskning bevist. Når man tilfører magnetisme, der bevæger de elektrisk ladede komponenter i cellerne, kan man forbedre cellernes livsbetingelser.

Magnetterapi behandlinger er fuldstændig smertefri og giver ingen bivirkninger eller anden form for ubehag - tværtimod føler de fleste patienter en behagelig varme i det behandlede område, på grund af den forøgede blodcirkulation behandlingen medfører. Metoden kan kombineres med andre terapi former og medicinsk behandling.

Det er altid vigtigt at søge læge ved sygdom. Magnetterapi kan anvendes som et supplement, og en nedtrapning af medicin bør ske i samråd med egen læge.  kan ikke erstatte lægeordineret medicin, men den kan
medvirke til at lindre og mindske brugen af smertestillende medicin.

Det kan IKKE anbefales at gravide og folk med hjerte problemer, med pacemaker eller insulinpumpe bruger magnetterapi.

Når man behandler med magnetterapi, arbejder man med det terapeutiske magnetfelt, der er udviklet af læger og forskere.
Magnetterapi virker primært ved at styrke kroppens egne funktioner.


Udover magnetbehandlinger kan man også anvende magnetarmbånd eller andre magnetsmykker samt magnet-ankelkæder.

Folk der får magnetterapi oplever også, at deres blodkar udvider sig, så de får et bedre kredsløb. Målinger har vist, at hastigheden kan øges op til 4 gange. 

Det menes, at når blodet passerer under en magnet eller et magnetarmbånd, vil blodlegemerne blive positivt ladet, så de frastøder hinanden og væggene i blodårerne, som også er positivt ladet. Det betyder, at der ikke dannes klumper af blodlegemer, og derved strømmer blodet meget bedre gennem kroppen, som forbedre ilttilførslen.

Nogle klienter mærker ofte, at hænder og fødder bliver varme. Dette skyldes, at blodstrøms- og stofskiftehastigheden øges. Ved øget stofskifte og kredsløb udskilles affaldsstofferne i mere koncentrerede mængde.

Magnetterapi bør ikke anvendes af gravide og folk med dårligt hjerte, pacemaker eller insulinpumpe.

Produkter
Der er 31 produkter.

Viser 25 - 31 af 31 varer

Viser 25 - 31 af 31 varer