Øreringe
Fint udvalg af flotte øreringe og ørestikker. Find de perfekte øreringe til netop din stil, i forgyldt, sølv eller stål, m.m.

Underkategorier

 • Guld og forgyldt øreringe

  Rosens Aura har et udvalg af flotte forgyldte øreringe i forgyldt sølv, med krystaller. Hvis du er mere til klassiske guldøreringe eller sølvøreringe, Vi har helt sikkert også noget, som passer til din stil.

 • Sølv og forsølvet...

  Rosens Aura har et udvalg af flotte øreringe i sølv, med krystaller. Hvis du er til klassiske sølvøreringe, så har vi helt sikkert også noget, som passer til dig.

 • Andre øreringe
  Vi har et stort udvalg af øre smykkeri  kirurgisk stål fordi det er det mest holdbare materiale, det er nikkelfrit og bruges blandt andet af sundhedssektoren.
  Kirurgisk stål er en stål legering der bl.a. benyttes til piercing smykker. Denne type legering kaldes også for “implant grade” stål.
  Kirurgisk stål er det mest anvendte materiale i piercingbranchen i dag, dette skyldes bl.a. at det er billigere end fx titanium eller niobium, derudover har kirurgisk stål en blankere overflade end titanium og niobium. Kirurgisk stål kan også steriliseres, i modsætning til fx akryl og det kan aldrig miste farven eller ruste. Desuden kan kirurgisk stål belægges med både titanium og guld, dermed kan det fås i alle farver.
  Kirurgisk stål frigiver nærmest ikke nikkel, det er så utrolig lidt at det bl.a. er godkendt af EU til brug i piercinger, da man af kirurgisk stål ikke kan udvikle nikkelallergi. Kirurgisk stål frigiver mindre nikkel end sterling sølv. Kirurgisk stål har fået navnet fordi det anvendes af kirurgerne på landets hospitaler.