Spirituelle film og CDer

Spirituelle film og CDer  

Der er mange film at vælge mellem og hvis man har et åbent sind og ser og lytter rigtigt godt efter, så kan du sagtens finde et spirituelt og positivt budskab i mange film. Når livet går dig imod, må du være stærk i troen.

Hvis det er spirituelle film du er på interesseret i eller film der giver indsigt, så det du søger måske det vi har her på siden, på samme måde som hvis du søger et svar på et spørgsmål, som du går og tumler med, kan du faktisk godt få svaret i en film eller i teksten i en sang men også i en bog eller du overhører en samtale i køen hos bageren.

Rosens Aura har samlet disse familievenlige film, som giver et indblik i den religiøse og spirituelle verden og som fortæller nogle virkelig inspirerende historier. Du skal bare holde øjne og ører åbne, så skal svarene nok komme til dig.


Meditationsmusik er kort sagt hvor du bliver guidet igennem en meditation, af en stemme med beroligende musik i baggrunden.
Tag på fantasirejser og find din indre fred og stilhed med beroligende lyde og rytmer for krop og sjæl. Den menneskelige krop og bevidsthed kan sammenlignes med en stemmegaffel, hvor musik og lyde giver en indre balance

Med smuk og harmonisk musik der er inspireret af naturen, få en god start på dagen med en god morgen.
Din intuition er din indre stemme, der guider og hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger og giver dig en indre ro.

Musik til Reiki indvielser eller guidet Reiki meditation åbner op for en stærk og dyb forbindelse til Reiki energi flow

Lyde og musik til yoga Rosens Aura har afspændingsmusik hvor du bliver guidet igennem en afspænding, og for det meste bliver bedt om og ligge ned under hele afspændingen.

Vi har er bredt udvalg i Lyde, musik og film.

De bedste hilsner
Rosens Aura

Produkter
Der er 24 produkter.

Viser 1 - 12 af 24 varer

Viser 1 - 12 af 24 varer