Ametyst lysestager
Er du behandler eller har klienter, er det en god ide at have en ametyst i dit behandler lokale, det kan f.eks. være en ametyst lysestage på dit bord eller en ametyst geode i lokalet. Ametyst har en bedøvende og beroligende virkning. Ametyst beskytter mod uønskede indflydelser og ametyst har desuden en rensende effekt på krop og sjæl. Ametyst vi...
Er du behandler eller har klienter, er det en god ide at have en ametyst i dit behandler lokale, det kan f.eks. være en ametyst lysestage på dit bord eller en ametyst geode i lokalet. Ametyst har en bedøvende og beroligende virkning. Ametyst beskytter mod uønskede indflydelser og ametyst har desuden en rensende effekt på krop og sjæl. Ametyst virker beroligende og afstressende og hæver os mod den spirituelle eller guddommelige verden.
Ametyst virker ind på det tredje øje og krone centret. Ametyst er en kraft/vilje sten der giver os styrke til at se og gennemføre det vi ønsker. Ametyst kaldes også for trosstenen, ametyst bruges da også indenfor den katolske kirke.
Ægyptiske soldater brugte ametyst til at holde kroppen ufølsom og hovedet koldt.
Mere
Viser 1 - 6 af 6
Viser 1 - 6 af 6