Symbol og Spirituelle smykker
Her findes vort udvalg af spirituelle smykker - smykker med en symbolsk betydning. Fx Chakra smykker, Feng Shui smykker, egyptiske smykker, smykker med mening osv. Ægyptisk smykker er et af de flotteste eksempler af antikke smykker. Udgravninger har afsløret skatte med smukke eksempler på gamle ægyptiske smykker, med  mønstre og en sans for stil...
Her findes vort udvalg af spirituelle smykker - smykker med en symbolsk betydning. Fx Chakra smykker, Feng Shui smykker, egyptiske smykker, smykker med mening osv. Ægyptisk smykker er et af de flotteste eksempler af antikke smykker. Udgravninger har afsløret skatte med smukke eksempler på gamle ægyptiske smykker, med  mønstre og en sans for stil, så tidligt som for 3.500-5.000 år siden. Ikke alene er de gamle egyptiske smykker smukt i designet, men også med smukke farve og ædle materialer. Ædelsten og guld var almindelige i disse mønstre, guld var der foretrukne materiale. Vi ved at de ægyptiske faraoer værdsatte guld, turkis og lapis lazuli som hellige farver. Guld repræsenterede solen, den lyseblå turkis morgenhimmelen og den mørkere blå lapis lazuli, nattehimmelen. De nævnte stene blev pulveriseret og benyttet til farvning af papyrus, læder og smykker.  REIKI LIVING SYMBOLS   Alle disse Reiki healing symboler er udarbejdet af Dr. Sweeney, Reiki Outreach Programme. Forsølvet og forgyldt tin med kæde, Alle symboler, amuletter leveres i lille gaveæske med beskrivelse af symbolets egenskab (på engelsk)   Reiki, rei, som betyder ånd, og ki, som betyder energi, er en form for healing. Ideen er at en healer kan kanalisere universel energi ned gennem sin krop og ud gennem hænderne. Reiki healing er Universel Livsenergi. Reiki er et smukt og enkelt healings og selv healings system, Reiki healing kan læres af alle, kræver ingen forudsætninger. Da energien er universel, kommer healeren ikke til at dræne sig selv for Energi. Her med alle disse flotte Reiki healing smykker, som hjælper dig med at koncentrerer energien.
Mere

Underkategorier

 • Egyptiske smykker

  Ægyptisk smykker er et af de flotteste eksempler af antikke smykker. Udgravninger har afsløret skatte med smukke eksempler på gamle ægyptiske smykker, med  mønstre og en sans for stil, så tidligt som for 3.500-5.000 år siden. Ikke alene er de gamle egyptiske smykker smukt i designet, men også med smukke farve og ædle materialer. Ædelsten og guld var almindelige i disse mønstre, guld var der foretrukne materiale.

  Vi ved at de ægyptiske faraoer værdsatte guld, turkis og lapis lazuli som hellige farver. Guld repræsenterede solen, den lyseblå turkis morgenhimmelen og den mørkere blå lapis lazuli, nattehimmelen. De nævnte stene blev pulveriseret
  og benyttet til farvning af papyrus, læder og smykker.
 • Feng Shui smykker

  Feng Shui smykker, med mange betydninger,
  Princippet i Feng Shui er, at man skal leve i harmoni med sine omgivelser.
  Ved hjælp af Feng Shui kan man indrette sin tilværelse, så energierne har en positiv indflydelse på ens tilværelse

 • Spirituelle og...

  I denne smykke kategori findes vort udvalg af spirituelle smykker, smykker med en symbolsk betydning. bl.a Chakra smykker, Kristne smykker, Religiøse smykker m.m.

 • Reiki symbol vedhæng
  REIKI LIVING SYMBOLS
   
  Alle disse Reiki healing symboler er udarbejdet af Dr. Sweeney, Reiki Outreach Programme.
  Forsølvet og forgyldt tin med kæde,
  Alle symboler, amuletter leveres i lille gaveæske med beskrivelse af symbolets egenskab (på engelsk)
   
  Reiki, rei, som betyder ånd, og ki, som betyder energi, er en form for healing. Ideen er at en healer kan kanalisere universel energi ned gennem sin krop og ud gennem hænderne.
  Reiki healing er Universel Livsenergi. Reiki er et smukt og enkelt healings og selv healings system, Reiki healing kan læres af alle, kræver ingen forudsætninger. Da energien er universel, kommer healeren ikke til at dræne sig selv for Energi. Her med alle disse flotte Reiki healing smykker, som hjælper dig med at koncentrerer energien.