Talisman og amuletter

Talisman og amuletter  

En talisman er en genstand, som tillægges bestemte magiske eller sakramentale egenskaber, der giver lykke og held for ejeren eller give beskyttelse mod ondskab eller skade.
Siden stenalderen har mennesket brugt alverdens tilgængelige organiske materialer, koraller og stenarter til smykker samt til talisman og amuletter.   
En talisman kan også være et smykke eller anden mindre genstand som tillægges magisk kraft og menes at bringe ejermanden held, lykke og fremgang.
 
Rosens Aura har talismænd halskæder og smykkestenTalismænd har været brugt allerede af neandertalere, amuletter eller smykker er noget af det ældste gravgods der er fundet af arkæologer. 
For eksempel er der i syd Europa fundet neandertaler amuletter som er over 115.000 år gamle. Siden stenalderen har mennesket brugt alverdens tilgængelige organiske materialer og stenarter til fremstilling af talismænd.
En amulet er en genstand som bæres - typisk i snor om halsen eller i lommen - som magisk beskyttelse mod ondt, såsom sygdom og ulykke, eventuelt også for at opnå kraft og lykke.
En amulet kan være et smykke eller et erobret trofæ, eksempelvis kløer og tænder fra vilde dyr, sten eller mineraler.

Produkter
Der er 37 produkter.

Viser 1 - 12 af 37 varer

Viser 1 - 12 af 37 varer