Aromaterapi lampe, Water

Reference: 30609

Aromaterapi lampe med tegnet for "vand" og teksten "WATER"

Advarsel: Sidste varer på lager!

DKK 90.00 inkl. moms.

Mere info

Flot aromaterapi lampe med tegnet for Water

Duftlampe med en stor "skål" 

Mål: ca. 9 x 9 x 11 cm.
Materiale: Ler.
På forsiden er der tegnet for "vand" og teksten "WATER"
 
Der er mange god og forskellige grunde til at bruge aromaterapi. Ved brugen af aromaterapi kan symptomer lindres og den fysiske og psykiske velvære kan øges, så du får mere energi og balance i hverdagen. Aromaterapi er en over 5.000 år gammel metode, som bruges til at stimulere krop og sind. Cleopatra var en meget stor tilhænger af æteriske olier og anvendte dem ofte til parfumer. De gamle grækere og romere brugte også de æteriske olier til medicinske behandlinger. Men det var den franske kemiker, Rene-Maurice Gattefosse, som opfandt udtrykket ”aromaterapi” tilbage i 1937.
Aromaterapi bruges også når der blot er behov for afslapning og velvære i kroppen. Kan bruges hjemme hvor æteriske olier opvarmes i en duftlampe. Aromaterapi stimulerer lugtreceptorerne i næsen, som derefter sender meddelelser via nervesystemet til det limbiske system - den del af hjernen, der styrer dine følelser.
 
Lidt om "De fem elementer":
I den kinesiske kosmologi, er "Wu Xing" baserede på de fem planeter som oldtidens kinesere kunne se med det blotte øje.: Merkur, Venus, Jupiter, Saturn og Mars.
Disse fem planeter blev opfattet som energi i konstant udvikling og blev anset som grundelementer. I  Han-dynastiet (206 f.v.t - 220 e.Kr.) begyndte man at relaterer planeterne, med elementerne metal, vand, træ, ild og træ. Ligesom Yin og Yang er aftagende eller tiltagende i forhold til hinanden, er de fem elementer, i den kinesiske tankegang, også forbundet med hinanden.

tilbehør