Wellness

Wellness  

Healing og velvære er en positiv kraft til at transformere og bidrage til menneskers liv gennem velvære i sindet, kroppen og ånden.
Healing er formidling af højfrekvente energier til din krop og energifelt. I en healing session modtager du den mængde energi, lys og information, som du har brug for og kan bearbejde på det tidspunkt.  
 
Healing kan bruges ved fysiske, psykiske og spirituelle udfordringer, da det virker afbalancerende på hele systemet.
Aromaterapi er brug af ​​æteriske olier, som er koncentrerede essenser udvundet fra blomster, frugt, frø, blade, rødder eller bark af planter.
 
Healing er en super effektiv healings metode, som er udviklet af clairvoyant og healer. Power healing er healing med engle, eller universelle kærlighedsenergier, som jeg godt kan lide at kalde dem. De højfrekvente healings energier renser din aura, afbalancerer dine chakraer og fjerner blokeringer i din krops energibaner.

Hos Rosens Aura kan du få sten og krystaller til din krystalhealingKrystallers virkninger og energier er helt fantastiske. De er de mest perfekte og helt naturlige energiværktøjer, der kan give dig skønne oplevelser, befri din energi og skabe effektfulde resultater med chakra sten. Hvad med en smuk og samtidig beskyttende sten i rosakvarts, månesten, citrin, heliotrop, agat, bjergkrystal, mosagatrav, serpentin.eller ametyst?

  
Power healing er en enkel men samtidig meget kraftfuld og spirituel behandlingsmetode, der ligesom traume terapien og tankefelt terapi arbejder holistisk, med inddragelse af krop, psyke, ånd og miljø.  Der er altid engle til stede under healingen, som giver en blid og behagelig stemning i rummet. 

Englene er samtidig medhealere, og det er deres smukke og meget kærlige energier, som gør healingen så kraftfuld. Power healing styrker din spiritualitet samtidig med, at den giver ro i krop og sind. For nogle er det derfor den foretrukne form for behandling.
Power healing er dog også er godt supplement til traume healings teknikkerne

Produkter
Der er 56 produkter.

Viser 37 - 48 af 56 varer

Viser 37 - 48 af 56 varer