Agat Skiver

Agat Skiver  

Selv her i Danmark er det helt almindeligt, at have et par krystaller eller sten liggende i hjemmet. Sten og krystaller udsender energier og de påvirker energien i dit hjem. Måske har du også en rosakvarts liggende et sted i dit hjem, eller en ametyst lysestage, der sender sine kærlige energier ud i rumme. 
 
Krystaller og sten har deres egne vibrationer og energier. De kan være med til at skabe harmoni og ro i dit hjem. Er du behandler eller har klienter, er det en god ide at have en ametyst i dit behandler lokale, det kan f.eks. være en ametyst lysestage på dit bord eller en ametyst geode i lokalet.
 
Krystallers virkninger og energier er helt fantastiske. De er de mest perfekte og helt naturlige energiværktøjer, der kan give dig skønne oplevelser, befri din energi og skabe effektfulde resultater med chakra sten. Hvad med en smuk og samtidig beskyttende sten i rosakvarts, månesten, citrin, heliotrop, agat, bjergkrystal, mosagatrav, serpentin.eller ametyst?
 
Krystallerne og stenene vil naturligt stråle deres energier og budskaber ud, uden at du aktivt åbner dig op for deres energi. Her finder du forskellige sten og krystaller. Hver sten eller krystal har deres egne egenskaber. Vi har bl.a. ametyst, agatbjergkrystal, karneol,
Grøn Jade, Howlit, Dalmatiner, Jaspis, MokaitDendrit, Opal ... og mange mange flere finder du på Rosens Aura.
 
Der findes et hav af måder og metoder, du kan styrke med energien i dit hjem på. Sten og krystaller er et af de mest effektive energiredskaber, du kan bruge til at skabe et aktivt energi flow og nyt stimulerende miljø, for dig og din familie.

At bruge sten og krystaller i dit hjem er på mange måder en genvej til at skabe mere af den energi, som du vil have og mærke i dit hjem – altså følelsen og stemningen i dit hjem, og ikke blot en visuel del af din indretning, sæt f.eks. en agat skive i vinduet og se den flotte effekt.

Products
There are 9 products.

Showing 1 - 9 of 9 items

Showing 1 - 9 of 9 items