Feng Shui smykker

Feng Shui smykker  

Feng Shui smykker, med mange betydninger. 
Princippet i Feng Shui er, at man skal leve i harmoni med sine omgivelser.
Ved hjælp af Feng Shui kan man indrette sin tilværelse, så energierne har en positiv indflydelse på ens tilværelse

Man kan også bruge små hjælpemidler i form af "lykke charms", armbånd, øreringe og "kraft og lykkedyr" for at hjælpe en energi frem. 

Udøvere af Feng Shui mener, at det har en positiv indvirkning på sundhed, velstand og personlige forhold.
 
Princippet i Feng Shui er, at man skal leve i harmoni med sine omgivelser.
Man bliver påvirket af omgivelsernes og universets energier, og disse kan enten være gavnlige eller skadelige.
Ved hjælp af Feng Shui kan man indrette sig således, at energierne har en positiv indflydelse på ens liv.
 
Der eksisterer mange retninger inden for Feng Shui, men disse kan i princippet opdeles i to, en asiatisk og en vestlig. Den asiatiske er baseret på traditionel kinesisk filosofi og levevis. Den vestlige Feng Shui er en blanding af moderne vestlige ideer om arkitektur og traditionel Feng Shui.
 
Kineserne har traditionelt anvendt disse principper til at beskrive sammenhængen i alle verdens ting som en helhed, jorden som et mikrokosmos af universets makrokosmos.
 
Feng Shui er et værktøj til at identificere, hvilke udfordringer, vi måtte have i vores liv, og dermed hvad vi med fordel kan ændre. Hvis man er i et rum med meget energi, vil man få større overskud, hvis man opholder sin i et rum, hvor der ikke er ret meget energi eller dårlig energi, vil man føle sig træt og opgivende. 
  
Den viden vi får, når vi “analyserer” vores indretning kan være den øjenåbner, vi kan bruge til aktivt at ændre på vores bolig. Rod og bunker af alskens ting er eksempler på barrierer, som stjæler ens energi. Du ved for et eksempel, at bunkerne med blade er der, men du ser dem bare ikke mere. Det kan også være møbler eller andet, der står på en "forkert" måde, som blokerer for energien.

Products
There are 14 products.

Showing 1 - 12 of 14 items

Showing 1 - 12 of 14 items