Feng Shui I Ching lucky coin

Reference: 40210

Flot Feng Shui I CHING lykkemønt præget med kinesiske tegn

DKK 5.50 tax incl.

More info

I CHING lykkemønt
Flot Feng Shui I Ching lykkemønt præget med kinesiske tegn

Lykkemønterne er en efterligning af Kinesiske gamle mønter fra Ching dynastiet, de er præget med kinesiske tegn.
Materiale: De kinesiske lykkemønter er lavet af tyndt metal
Mål ca.: 2,4 cm.
 
I Ching mønterne er et meget stærkt symbol som kan tiltrække rigdom og lykke. Det siges at, lægge du disse kinesiske I Ching lykkemønter i tegnebogen, pung, håndtasken, kasseapparatet eller i dit regnskabet/ordrebog, kan de tiltrække velhavende chi og bringer rigdom og beskyttelse.
 
Lav selv en feng shui mønt amulet ved at tage 3 stk. mønter og bind dem i sæt med en rød snor, hæng amuletten på dit kontor, i dit hjem eller i bilen for at tiltrække held og lykke og forbedre den positiv Chi energi for sundhed og velstand. Mønterne skal være fremstillet af metal, for at give den bedste energi.
 
AT SPØRGE I CHING TIL RÅDS
Sådan spørger du I Ching til råds: Du tænker på et spørgsmål og derefter kaster tre mønter seks gange op i luften. De mønter, der viser plat giver 2 point og de mønter, som viser krone (kinesiske tegn) giver 3 point. Derved kan du opstiller et hexagram og få svaret på dit spørgsmål. I Kina bruger man I CHING lykkemønter til formålet. Disse siges at være særlig lykkebringende.
Indenfor den spirituelle verden, har man den antagelse, at alting består af energi og at denne energi kan være mere eller mindre god. Men det er ikke nødvendigt at du er spirituel, for at kunne benytte I Ching mønterne.
  
  

Idé til hvad du selv kan lave:


 

Accessories