Figur vedhæng med/hul

Figur vedhæng med/hul  

Hvis du søger smukke lykke vedhængpoleret natur sten og krystaller, som giver positiv energi, styrker koncentrationen eller bringer held i kærlighed eller på jobbet, kan du finde dem her på siden

Hos Rosens Aura kan du finde mange forskellige spirituelle figur vedhæng i smukke sten eller krystaller, hvis du søger vedhæng med mening, som kan give en positiv energi, mange af disse vedhæng har været at finde i mange årtier, nogle af dem er endog mange hundrede år.  F.eks. så ravs betydning og egenskaber samt healende effekt og har i flere århundrede været anvendt som talisman og amuletter lige fra vikingetiden og frem til i dag.

Her på siden finder du lykke vedhæng eller talisman såsom: frø vedhæng, ellipse vedhæng, donuts vedhæng, hjerte vedhængdelfin vedhæng, kat vedhæng, elefant vedhæng, skildpadde vedhæng, skarabæ vedhæng, drage vedhæng eller vedhæng formet som fisk.

Hvad med en smuk og samtidig beskyttende sten i rosakvarts, månesten, citrin eller ametyst? Du kan køb vedhæng her hos Rosens Aura med healende sten og krystaller, vi har helt sikkert også en variant til dig. I vores brede og farverige udvalg kan du finde flotte og mere simple vedhæng i blandt andet heliotrop, agat, bjergkrystal, mosagat, eller serpentin.

På Rosens Aura kan du købe snører og kæder til dit nye smukke vedhæng i ægte sten og krystalvedhæng med healende ædelsten. Vi har bl.a. vedhæng i Grøn Jade, Howlit, Dalmatiner, Jaspis, MokaitDendrit, Opal og mange flere.
Vi har også et stort udvalgt af spirituelle vedhæng i en god kvalitet og til en fornuftigt pris.

Vores vedhæng følger ikke den skiftende mode, de er tidsløse, dem tidsløse former og et tidsløst udtryk som ikke kommer og går. De halskæder du som du selv laver med sten og krystal vedhæng, giver en rig mulighed for at finde en gave til en ven eller et kært familiemedlem.

Tag et skridt tilbage til det naturlige - tilbage til naturen, med disse halssmykke vedhængvedhæng i super flot kvalitet med 2 m.m. gennemboret hul til kæde eller snører.

Products
There are 32 products.

Showing 1 - 12 of 32 items

Showing 1 - 12 of 32 items