Glas

Glas figurer, glas ornamenter, LED Lysbokse, Ulve hoved i glas, glas ugler, glas ørne, glas ørn, Jesus ornament i glas, Drage ornament i glas. LED lys.

Alle dyr har forskellige energier og forskellige egenskaber. De har bestemte evner og funktioner og som karafdyr hjælper de os, til at finde disse i os selv så vi kan arbejde med disse energier...

Glas figurer, glas ornamenter, LED Lysbokse, Ulve hoved i glas, glas ugler, glas ørne, glas ørn, Jesus ornament i glas, Drage ornament i glas. LED lys.

Alle dyr har forskellige energier og forskellige egenskaber. De har bestemte evner og funktioner og som karafdyr hjælper de os, til at finde disse i os selv så vi kan arbejde med disse energier.

Ulven som kraftdyr:
Ulven er et stærkt kraftdyr som symboliserer indsigt og intelligens, den viser dig hvem du er og lærer dig at udvikle din styrke og selvtillid. Ulve har et meget stærkt familiebånd og er meget loyale. Ulven er et venligt, socialt og meget intelligent dyr, som hjælper os med at forstå at ægte frihed kræver disciplin. Ulven kan også lærer os at lytte til vores indre tanker og ord, og den kan lære dig at stole på din indre visdom. Hvis du følger ulven, vil du lære sandheden om frihedens ånd.

Uglen om kraftdyr:
Uglen er et nat dyr og er symbolsk set blevet sat i forbindelse med visdom og klogskab, den ser hvad andre ikke ser. Som kraftdyr lærer uglen dig at udvikle dine intuitive evner og søge den viden som er skjult for de fleste mennesker. Uglen er en beskytter og hjælper dig til lettere at finde ud af andres motiver og hensigter. Uglen giver dig evnen til at se ind bag facaden (klarsyn) og giver dig nye indsigter. Uglen hjælper med at kaste lys over dit indre og derved opnå en højere bevidsthed. Uglen er også et symbol på skarpsindighed og lære dig at få mere forståelse for sammenhængen i tingene. 

Ørnen som kraftdyr:
Ørne ser optil ti gange bedre end et menneske, derfor er ørnen et symbol på klarsyn. Ørnen bruges som kraftdyr til at forbinde dig med selve sjælen (dit højere selv), den kan vise dig principper og handlinger som et ligeværdige udtryk for ånden. Ørnen hjælper dig med at nå op til himmelen, samtidig med at du har en god jordforbindelse, den lære dig at se sammenhænge på tingene, ting der før var sløret bliver nu klarere. Healerer har ofte ørnen som kraftdyr eller den kan også være et tegn på selvhelbredelse. I mange traditioner repræsenterer ørnen ånden i solen. F.eks. i den indianske tro flyver ørnen nærmest solen (Den store ånd). Derfor bringer den som kraftdyr oplysninger fra "Den store ånd" Den er også symbol på den genopdagelse og det indvendige barn.

More
Showing 1 - 9 of 9 items
Showing 1 - 9 of 9 items