Healing Armbånd

Healing Armbånd  

Healende armbånd, Healings armbånd, Gode armbånd, Søde armbånd, Smukke armbånd, Billige armbånd, lykkearmbånd, magnetarmbånd, krystal armbånd, Talisman armbånd, healer armbånd. Sten armbånd og mange mange flere.....
 
Stenenes betydning og egenskaber samt healende krystaller og mineraler, har i flere århundrede været anvendt som talisman / amuletter, hvor de fremmer glæde, livsmod, latter, positive tanker, healing og til at nedbryder dårligdomme. Hver enkelt sten og krystal overfører energi til dig, de svinger på forskellige frekvenser og har derfor været brugt til healing i mange år. I flere år har farverige ædelstenene og krystaller været højt skattet for deres skønhed og vidunderlige egenskaber.
 
Healing og troen på, at sten kan have helbredende og lykkebringende egenskaber, går langt tilbage i tiden, i flere natursamfund anvendes forskellige sten som amuletter, f.eks til "god jagt" som religiøs eller "frugtbarhed" symbol, se mere på siden.
 
Vi tror på, at sten og krystaller gør noget godt for os, både på det følelsesmæssige, det fysiske og det åndelig plan. De egenskaber og virkninger som vi skriver ved hver sten eller krystal, skal dog tages som inspiration og en vejledning, virkning og betydning er ikke videnskabeligt bevist, med det er erfarne clairvoyante der har "set" stenenens vibration og egenskaber og nedskrevet dem, til glæde og gavn for os alle. Healende sten genopretter din balance, din krop består af fine energier/svingninger, ligesom stenene eller krystallen betsår af fine svingninger. En sten eller krystal overføre energien til dig og derved give dig en spirituel healing både fysisk og følelsesmæssigt. Det er op til dig, om du vil tro på stenenes virkning og betydning, stenen vil, uanset hvad din holdning er, heale og hjælpe dig.
 
Krystalterapi eller healing med sten og krystaller genopretter din balance, hvis du tager til en professionel healer, vil du opleve at denne bruger sten og krystaller, for at forstærke behandlingen, en "krystalhealing" med sten vil overføre energien fra sten til kroppen og derved hjælpe på dine ubalancer.
 
Du kan få gavn af krystallernes skjulte energier ved at bære healende sten som smykker, eller på anden måde have den tæt på kroppen.
 
Rosens Aura har et stort udvalg af healing sten, både som poleret lommestenlykkesten og som rå krystaller, vi har også et stort udvalg af healer stave og af armbåndhalskæder og vedhæng i sten og krystaller.Products
There are 66 products.

Showing 1 - 12 of 66 items

Showing 1 - 12 of 66 items