Hjerter i sten og krystal

Hjerter i sten og krystal  

Selv her i Danmark er det helt almindeligt, at have et par krystal hjerter eller sten liggende i hjemmet. Sten og krystaller udsender energier og de påvirker energien i dit hjem. Måske har du også en rosakvarts liggende et sted i dit hjem, eller et krystal hjerte der sender sine kærlige energier ud i rummet. 
 
En krystal i hjerteform minder os om at vi altid er omgivet af universel kærlighed. Og så er et krystalhjerte en smuk tilføjelse til et hvert hjem.
 
Hjerter har man liggende til pynt i stuen – soveværelset eller lige præcis hvor du vil have dem. Hjerterne er fuldstændig unikke og man kan blive ved med at kigge på dem.
 
At bruge sten og krystaller i dit hjem er på mange måder en genvej til at skabe mere af den energi, som du vil have og mærke i dit hjem – altså følelsen og stemningen i dit hjem, og ikke blot en visuel del af din indretning.
 
Krystaller og sten har deres egne vibrationer og energier. De kan være med til at skabe harmoni og ro i dit hjem. Er du behandler eller har klienter, er det en god ide at have en ametyst i dit behandler lokale, det kan f.eks. være en ametyst lysestage på dit bord eller en ametyst geode i lokalet.
 
Krystallers virkninger og energier er helt fantastiske. De er de mest perfekte og helt naturlige energiværktøjer, der kan give dig skønne oplevelser, befri din energi og skabe effektfulde resultater med chakra sten. Hvad med en smuk og samtidig beskyttende sten i rosakvarts, månesten, citrin, heliotrop, agat, bjergkrystal, mosagatrav, serpentin.eller ametyst?

Products
There are 25 products.

Showing 1 - 12 of 25 items

Showing 1 - 12 of 25 items