Krystalhealing

Krystalhealing er en særlig gren af healing, hvor krystaller og sten anvendes som redskaber

This product is no longer in stock

DKK 0.00 tax incl.

More info

Krystalhealing er en særlig gren af healing, hvor krystaller og sten anvendes som redskaber, der kan stimulere den fysiske krop, den cellulære hukommelse, karaktertræk, tanker og følelser hos modtageren.
Krystalhealing er healing med sten og krystaller som redskaber til hjælp i selve healings forløbet.

Teknikken benyttes af behandlerne til at afhjælpe både fysiske og psykiske problemer, samt at indgå i en åndelig proces.

Behandlingen foregår ved hjælp af krystaller, som placeres på eller i nærheden af personen, som er under behandling. Formålet er at udnytte energierne fra krystallerne til at afhjælpe de problemer patienten måtte have.

Krystaller og ædelsten menes at indeholde forskellige helbredende egenskaber. Ved at placere forskellige krystaller og sten på modtagerens krop, er det muligt at stimulere, harmonisere og opbygge harmoni og balance i de forskellige chakra og i det æteriske lag.

En af de mest almindelige krystalhealings metoder er at sætte krystallerne på de dele af kroppen, der er berørte. Disse kan være de syv chakraer, eller kun en bestemt del af kroppen. Terapeuten bruger sten der passer til klientens kropstype, og som er nødvendige for at aktivere eller "låse op" for de forskellige chakraer.

Selve healingen foregår ved at klienten lægges ned med et tæppe over. Der lægges et layout af stenkrystaller på og omkring klienten. Der kan heales med hænderne, ved hjælp af tankens kraft og ved hjælp af stenenekrystallernes energier. Healingen rundes af med en snak om forløbet.

En healing er forskellig fra gang til gang og fra person til person. Krystalhealing skal anses som en slags hjælp til selvhjælp.

Kilde: Sunhedsguiden

Accessories