Lysestager  

Engle og fe lysestager, Selenit og ametyst lysestager samt Buddha lysestager m.f. finder du her på Rosens Aura.

En engel er et overnaturligt åndelig væsen, der tales ofte om engle og deres vigtige kosmiske funktion. En engel er et sendebud eller en budbringer. Englenes kærlige og kraftfulde budskaber kan hjælpe os alle til at forstå og være mere nærværende i den tid vi lever i.

Deres ord minder os om, at engleriget er her på jord og fylder os med kærlighed og healing. Disse kærlige væsener er altid parat til at hjælpe og støtte os på en hver tænkelig måde.
Selvom vi lever i en tid, hvor det er normalt at melde sig ud af folkekirken, lever stadig mange mennesker med troen på, at der er noget større end os selv derude.

Mange mennesker mener, at man kan kommunikere med englene, som vil guide dig videre. Derfor kan de ofte komme med et passende svar på dine spørgsmål i livet, det siges at det er en ærkeengel der sender dig svaret. Disse engle bygger bro mellem vores verdener og inspirerer og vejleder os til, at se os selv og vores liv mere nuanceret og i et større og klarere perspektiv.

En fe er et mytisk væsen eller legendarisk væsen, der findes i folkeovertroen i de fleste europæiske lande, en form for ånd, ofte beskrevet som metafysisk, overnaturlig eller for naturlig. Myter og historier om feer har ikke en enkelt oprindelse, men er snarere en samling af folkelig tro fra forskellige folkeslag.

Products
There are 4 products.

Showing 1 - 4 of 4 items

Showing 1 - 4 of 4 items