Poleret gemstones A-H

Poleret gemstones A-H  

Flere og flere mennesker har lykkesten med sig i lommen, i tasken - ja, selv i BHén, når de tager hjemmefra, for stadig at have energien med sig. Vi har lykkesten og krystaller der passer til dit stjernetegn.

Rosens Aura har flotte stjernetegns sten med stjernetegnets egenskaber og tilhørende lykkesten, lommestenpoleret sten, krystaller, chakra sten.
 
Hvis du søger smukke poleret natur sten og krystaller, som giver positiv energi, styrker koncentrationen eller bringer held i kærlighed eller på jobbet, kan du finde dem her på siden.

Selv her i Danmark er det helt almindeligt, at have et par krystaller eller sten liggende i hjemmet. Sten og krystaller udsender energier og de påvirker energien i dit hjem. Måske har du også en rosakvarts liggende et sted i dit hjem, eller en ametyst lysestage, der sender sine kærlige energier ud i rumme.

Krystallers virkninger og energier er helt fantastiske. De er de mest perfekte og helt naturlige energiværktøjer, der kan give dig skønne oplevelser, befri din energi og skabe effektfulde resultater med chakra sten. Hvad med en smuk og samtidig beskyttende sten i rosakvarts, månesten, citrin, heliotrop, agat, bjergkrystal, mosagatrav, serpentin.eller ametyst?

Krystallerne og stenene vil naturligt stråle deres energier og budskaber ud, uden at du aktivt åbner dig op for deres energi. Her finder du forskellige sten og krystaller. Hver sten eller krystal har deres egne egenskaber. Vi har bl.a. ametyst, agatbjergkrystal, karneol,
Grøn Jade, Howlit, Dalmatiner, Jaspis, MokaitDendrit, Opal ... og mange mange flere finder du på Rosens Aura.

Krystaller og sten har deres egne vibrationer og energier. De kan være med til at skabe harmoni og ro i dit hjem.
Er du behandler eller har klienter, er det en god ide at have en ametyst i dit behandler lokale, det kan f.eks. være en ametyst lysestage på dit bord eller en ametyst geode i lokalet.

Products
There are 47 products.

Showing 1 - 12 of 47 items

Showing 1 - 12 of 47 items