Samle sten og krystal stykker

Samle sten og krystal stykker  

Det helt almindeligt, at have et par krystaller eller sten liggende i hjemmet. Sten og krystaller udsender energier og de påvirker energien i dit hjem. Måske har du også en rosakvarts liggende et sted i dit hjem, eller en ametyst lysestage, der sender sine kærlige energier ud i rumme. 
 
At bruge sten og krystaller i dit hjem er på mange måder en genvej til at skabe mere af den energi, som du vil have og mærke i dit hjem – altså følelsen og stemningen i dit hjem, og ikke blot en visuel del af din indretning.
 
Krystaller og sten har deres egne vibrationer og energier. De kan være med til at skabe harmoni og ro i dit hjem. Er du behandler eller har klienter, er det en god ide at have en ametyst i dit behandler lokale, det kan f.eks. være en ametyst lysestage på dit bord eller en ametyst geode i lokalet.
 
Krystallers virkninger og energier er helt fantastiske. De er de mest perfekte og helt naturlige energiværktøjer, der kan give dig skønne oplevelser, befri din energi og skabe effektfulde resultater med chakra sten. Hvad med en smuk og samtidig beskyttende sten i rosakvarts, månesten, citrin, heliotrop, agat, bjergkrystal, mosagatrav, serpentin.eller ametyst?

Products
There are 30 products.

Showing 1 - 12 of 30 items

Showing 1 - 12 of 30 items