Smykkesten, vedhæng og tilbehør  

Ædelstene og halvædelstene kan begge klassificeret som smykkesten. Opdelingen stammer fra gamle traditioner, hvor visse stene var mere ”ædle” end andre. I dag betragtes alle smykkesten som ædle, da de alle er sjældne og der kun er en vis mængde af dem.

Siden stenalderen har mennesket brugt alverdens tilgængelige organiske materialer, koraller og stenarter til smykker samt til talismand og amuletter.

Rosens Aura har kæder og snørervedhæng til halshæder og smykkesten. Smykker har været brugt allerede af neandertalere, smykker er noget af det ældste gravgods der er fundet af arkæologer. For eksempel er der i syd Europa fundet neandertaler smykker som er over 115.000 år gamle. Siden stenalderen har mennesket brugt alverdens tilgængelige organiske materialer og stenarter til fremstilling af smykker.

Ædelstene har gennem tiden spillet forskellige roller i myter og historier.
De fleste ædelstene er ikke så smukke i deres naturlige rå tilstand, de ligner helt almindelige sten, men efter slibning og polering vil deres fulde farve skinne igennem og vise en fantastisk glans. Smykkestene kommer i alle regnbuens farver og fra alle hjørner af verden.
 
Smykke sten og vedhæng kan have forskellige former, vi har hjerter, kors, katte, hunde, frø, skildpadder, elefanter, skarabædelfiner og mange flere, disse bruges som lykke vedhæng.
 
En smykkesten er enten et mineral eller en sten, som er slebet i forskellige former: runde, ovale, med facetter osv. til anvendelse smykker, anvend f.eks. smykkesten med hul til at binde en halskæde.
Ædelsten er de ægte stene såsom rubiner, topaser, diamanter, safirer, krysocolla, granater, solsten, røgkvartsHessonit granater og smaragder.
 
De fleste smykkesten er hårde, diamant er en form for kulstof opstået ved stort tryk.
Diamant er det hårdeste af alle naturlige mineraler men da hårdheden ikke er lige stor i alle retninger, kan den slibes med diamantstøv.
 
Det er slibningen, som bringer skønheden frem i diamanten. Den har derfor afgørende indflydelse på diamantens værdi.
Men bløde materialer anvendes også, det er på grund af deres farver og æstetiske værdi.
Her kan bland andet nævnes: rav (nordens guld).

 
Her på siden finder du et udvalg inden for kæder og snøre, til vedhæng, som du selv kan binde.
Få meget for pengene vad at sammensætte din halskæde med diverse vedhæng og giv den dit personlige præg.
Køb smukke vedhæng med ægte sten og krystaller. Køb kæder og snører hos Rosens Aura til healende sten og krystaller. Køb krystaller af ægte ædelsten hos Rosens Aura, flot udvalg af smykkesten som ametyst, rosakvarts, bjergkrystal, citrin, turmalin, topasgranatkoraller og smaragd.Smykkesten, vedhæng og tilbehør Subcategories

Products
There are 8 products.

Showing 1 - 8 of 8 items

Showing 1 - 8 of 8 items