Snøre og kæder

Snøre og kæder  

Her på siden finder du et udvalg inden for kæder og snøre, til vedhæng, som du selv kan binde.
Få meget for pengene vad at sammensætte din halskæde med diverse vedhæng og giv den dit personlige præg.
Køb smukke vedhæng med ægte sten og krystaller. Køb kæder og snører hos Rosens Aura til healende sten og krystaller. Køb krystaller af ægte ædelsten hos Rosens Aura, flot udvalg af smykkesten som ametyst, rosakvarts, bjergkrystal, citrin, turmalin, topasgranatkoraller og smaragd.
 
Smykkesten og vedhæng kan have forskellige former, vi har hjerter, kors, katte, hunde, frø, skildpadder, elefanter, skarabædelfiner og mange flere, disse bruges som lykke vedhæng. Siden stenalderen har mennesket brugt alverdens tilgængelige organiske materialer, koraller og stenarter til smykker samt til talismand og amuletter.
 
Rosens Aura har kæder og snørervedhæng til halshæder og smykkesten. Smykker har været brugt allerede af neandertalere, smykker er noget af det ældste gravgods der er fundet af arkæologer. For eksempel er der i syd Europa fundet neandertaler smykker som er over 115.000 år gamle. Siden stenalderen har mennesket brugt alverdens tilgængelige organiske materialer og stenarter til fremstilling af smykker
 
En smykkesten er enten et mineral eller en sten, som er slebet i forskellige former: runde, ovale, med facetter osv. til anvendelse smykker, anvend f.eks. smykkesten med hul til at binde en halskæde.
Ædelsten er de ægte stene såsom rubiner, topaser, diamanter, safirer, krysocolla, granater, solsten, røgkvarts, Hessonit granat, og smaragder.

Products
There are 13 products.

Showing 1 - 12 of 13 items

Showing 1 - 12 of 13 items