DVD: Feast of Love

Reference: 70071

a cup of Love

DKK 100.00 tax incl.

More info

a cup of Love

Original titel: Feast of Love

Det fortælles om de græske guder, at de kedede sig, så de opfandt menneskene. Men de kedede sig stadig, så de opfandt kærligheden. Pludselig kedede de sig ikke længere, så de besluttede selv at prøve kærligheden. Og til sidst opfandt de latteren, så de kunne holde kærligheden ud.
Instruktøren Robert Benton, som vandt en Oscar for filmen 'Kramer mod Kramer' har her begået et lille mesterværk om de relationer, vi har til hinanden, og om hvordan virkeligheden nogen gange kommer bag på os på grund af de ting, vi ikke bemærker. 'Alt hvad vi har behov for at vide, foregår lige for øjenene af os - men på gund af alle vores tanke-filtre, håb og illusioner, er det langt fra altid, at vi bemærker det!...' 
Handlingen udspiller sig i og omkring en populær cafe i Oregon. Her møder vi den lokale forfatter og professor, Harry Stevenson (Morgan Freeman, der som altid er blændende og uimodståelig). Harry bruger sin tid på at betragte, hvordan kærligheden påvirker de folk, han møder, og hvordan de forskellige skæbner vikler sig ind i hinanden - og han går ikke selv ram forbi.

Sprog: Engelsk
Undertekster:
Dansk, norsk, svensk & finsk
Produktionsår: 2007
Spilletid: 1 time 37 minutter
Instruktør: Robert Benton
Medvirkende: Morgan Freeman, Greg Kinnear, Radha Mitchell, m.fl.