DVD: DIALOGER MED ENGLEN

Reference: 70084

DIALOGER MED ENGLEN

Warning: Last items in stock!

DKK 150.00 tax incl.

More info

DIALOGER MED ENGLEN

Original titel: Dialogues avec l'Ange

Dette er beretningen om fire unge menneskers usædvanlige spirituelle eventyr, der fandt sted i Ungarn under 2. Verdenskrig. Lili og ægteparet Joseph og Hannas er jøder, Gitta er kristen; en higen efter åndelighed binder dem sammen, men ingen af dem udøver deres religion. I en tid, hvor verden omkring dem går til i kaos og løgne, flytter de fra byen og ud på landet i en søgen efter at finde en dybere sandhed end den ondskab, der omgiver dem.
En dag beslutter de at gøre status over deres personlige problemer, men Gitta kryber udenom og gemmer sig bag banaliteter. Hanna bliver først irriteret, men får så lige knapt nok tid til at advare sin veninde, inden hun udbryder: 'Pas på! Det er ikke længere mig, der taler!' Fuldkommen bevidst udtaler hun nu ord, der umuligt kan tilhøre hende. I de følgende sytten måneder taler Lyskræfterne, som de fire venner kalder 'Engle', gennem Hannas mund. I den mest mørke periode i både verden og i deres personlige liv, oplever de fire et håb om forvandling.
Situationen bliver mere og mere dramatisk. Hanna, Lili og Joseph bliver alle tre deporteret og omkommer i koncentrationslejre. Først seksten år senere kan Gitta - som den eneste overlevende - slå sig ned i Frankrig. I sin kuffert har hun de små hæfter, hvori hvert møde med Englene var blevet skrevet ned, ord for ord.
Først 30 år efter, at begivenhederne fandt sted, lykkedes det Gitta Mallasz at få udgivet 'Dialogerne' på fransk og siden på sytten andre sprog. Og nu - efter endnu 35 år findes 'Dialoger med Englen' også på film.
Filmen 'Dialoger med Englen' fortæller historien om de fire venner, der midt i en tid, hvor verden stod i flammer, oplevede en serie af spirituelle gennembrud.

Filmen består dels af en serie interviews af Gitta Mallasz og mennesker, der i deres liv er blevet berørt af teksten i bogen, og dels af en række dramatiseringer af begivenhederne under 2. Verdenskrig, hvor skuespillere spiller de fire venner. (I traileren herunder er der dansk tale. I DVDen er der i stedet den originale franske tale og danske undertekster).

Sprog: Fransk
Undertekster: Dansk
Produktionsår: 2012
Spilletid: 45 min.

Accessories