DVD: LOVE - The underground river of knowing and being

Reference: 70022

LOVE - THE UNDERGROUND RIVER OF KNOWING AND BEING

Warning: Last items in stock!

DKK 150.00 tax incl.

More info

LOVE - THE UNDERGROUND RIVER OF KNOWING AND BEING

Rupert Spira i samtale med Chris Hebard
Dobbelt-DVD

Når vi stiller os selv spørgsmålet 'Hvem er jeg?' er det let at forfalde til uhensigtsmæssige og fejlagtige betragtninger.

Lidt på samme måde som dengang folk troede, at Jorden var flad. Ud fra et vist synspunkt var det jo en ganske rigtig og logisk betragtning. Men denne upræcise og i yderste konsekvens fejlagtige antagelse gav grobund for megen overtro og angst for det ukendte. F.eks. ville man jo kunne falde ud over kanten, hvis man vovede sig langt nok hjemmefra.
Folk som Columbus, Magellan og Vasco da Gama undersøgte sagen med egne øjne og kom hjem med sandheden.

Når vi stiller os selv spørgsmålet 'Hvem er jeg?' har de fleste af os indtil nu haft en lige så upræcis og begrænsende antagelse: 'Jeg er denne krop med alle dens tanker og følelser, og resten af universet er 'Ikke-Mig''. Et svar, der giver grobund for angst og irrationel adfærd, for kroppen bliver jo ældre og dør, tankerne og følelserne løber af med os, og når vi ikke oplever lykken inden i det, vi kalder os selv, er det en oplagt refleks, at søge efter den i den ydre verden af ting og igennem andre mennesker (jagten efter 'Den eneste Ene', en større bil, osv).

Englænderen Rupert Spira er en moderne spirituel opdagelsesrejsende, og han deler på denne DVD med stor indsigt sin undersøgelse af dette spørgsmål. Intervieweren, Chris Hebard, starter samtalen: 'Det er en almindelig antagelse, at når vi siger 'jeg', så mener vi denne krop, disse tanker og disse følelser. Er det sandt?' - 'Ja, det er sandt - at det er den almindelige antagelse...'
Og så kommer vi ud på en øjenåbnende rejse. Det mere korrekte svar på dette spørgsmål giver os al den lykke, kærlighed og fred, som vi kunne ønske os. Helt uden at gøre noget eller lave om på den ydre virkelighed. Vi må blot billedligt talt indse, at 'Jorden i virkeligheden er rund', og at vores angst for at falde ud over kanten er indbildt... Kom og rejs med!

Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, norsk, svensk & finsk
Produktionsår: 2011
Spilletid: 2 timer 8 minutter.

Accessories