Sten figurer

Sten figurer  

Du kan have figurer i sten, stående i dit hjem, som giver energi på mere end én måde, det kan være hjerter, elefanter, Buddha, delfinugler eller kristusfigur.

Sten og krystaller udsender energier og de påvirker energien i dit hjem. Måske har du også en Rosakvarts liggende et sted i dit hjem, hvor den ligger og sender sine kærlige energier ud i rumme, eller måske du har en ametyst lysestage.

Vi tror på, at sten og krystaller gør noget godt for os, både på det følelsesmæssige, det fysiske og det åndelig plan. De egenskaber og virkninger som vi skriver ved hver sten eller krystal, skal dog tages som inspiration og en vejledning, virkning og betydning er ikke videnskabeligt bevist, med det er erfarne clairvoyante der har "set" stenenens vibration og egenskaber og nedskrevet dem, til glæde og gavn for os alle.

Healende sten genopretter din balance, din krop består af fine energier/svingninger, ligesom stenene eller krystallen betsår af fine svingninger. En sten eller krystal overføre energien til dig og derved give dig en spirituel healing både fysisk og følelsesmæssigt. Det er op til dig, om du vil tro på stenenes virkning og betydning, stenen vil, uanset hvad din holdning er, heale og hjælpe dig. 

Krystalterapi eller healing med sten og krystaller genopretter din balance, hvis du tager til en professionel healer, vil du opleve at denne bruger sten og krystaller, for at forstærke behandlingen, en "krystalhealing" med sten vil overføre energien fra sten til kroppen og derved hjælpe på dine ubalancer. Du kan få gavn af krystallernes skjulte energier ved at bære healende sten som smykke, eller på anden måde have den tæt på kroppen.

Rosens Aura har et stort udvalg af healing sten, både som poleret lommesten og som rå krystaller, vi har også et stort udvalg af healerstave og af armbåndhalskæder og vedhæng i sten og krystaller.

F.eks. er Elefanten et symbol på styrke, visdom, god dømmekraft, familiesammenhold og et langt liv. At elefanten har disse egenskaber kendes fra den afrikanske, indiske og kinesiske kultur. Brug også elefanten som et beskyttende symbol.

Elefanten får tillagt en hellig eller guddommelig status i mange af verdens religioner, blandt andet i hinduisme, buddhisme og jainisme nyder elefanten en høj status og symboliserer moderlig kærlighed og feminine værdier.

Products
There are 8 products.

Showing 1 - 8 of 8 items

Showing 1 - 8 of 8 items