Sten/krystal halskæder

Sten/krystal halskæder  

Halskæderne er i meget smukke og blankpolerede stenperler, i split form, også kaldet chip, som er en ujævn og rustik sten eller krystal, der er rå i sin facon. Rosens Aura handler kun med meget flotte halskæder med split størrelse: medium.
Da der er tale om et natur produkt, er ikke to halskæder ens.

Halskæder med ægte sten eller krystaller vedhæng er også smykker med mening. Naturlige sten har energi fra naturen side og vil afgive disse energi til dig. Brug sten eller krystallens energi og healende egenskaber, brug smykker med ægte sten.
- læs om stenens betydning her på Rosens Aura
 
Du kan også bygge din egen halskæde med løse vedhæng.
Hvis halskæden er en gave. Hvilken halskæde skal du så vælge? Her er det vigtigt at tage højde for, hvem kæden er til for at finde det helt rigtige udtryk, der gør halskæden kan blive så personlig som muligt, så den passer til modtagerens specifikke præferencer.

Tag udgangspunkt i alderen på modtageren af split halskæden og kombiner denne information med, hvad har modtageren ellers ejer af smykker. Det letter beslutningsprocessen at undersøge, hvilke sten eller krystaller modtageren kan lide, en split halskæde i sten eller krystaller er til den stilbevidste pige.

Products
There are 32 products.

Showing 1 - 12 of 32 items

Showing 1 - 12 of 32 items