Vedhæng

Vedhæng  

Hos Rosens Aura kan du finde mange forskellige spirituelle figur vedhæng i smukke sten eller krystaller, hvis du søger vedhæng med mening, som kan give en positiv energi, mange af disse vedhæng har været at finde i mange årtier, nogle af dem er endog mange hundrede år.  F.eks. så ravs betydning og egenskaber samt healende effekt og har i flere århundrede været anvendt som talisman og amuletter lige fra vikingetiden og frem til i dag. 
 
Vores vedhæng følger ikke den skiftende mode, de er tidsløse, dem tidsløse former og et tidsløst udtryk som ikke kommer og går. De halskæder du som du selv laver med sten og krystal vedhæng, giver en rig mulighed for at finde en gave til en ven eller et kært familiemedlem.
 
Hvis du søger s
mukke vedhæng i som giver positiv energi, styrker koncentrationen eller bringer held i kærlighed eller på jobbet, kan du finde dem her på siden, se vedhæng i sølv, engle vedhæng, facetslebet vedhæng, fe vedhæng eller donuts vedhæng.
 
Tag et skridt tilbage til det naturlige - tilbage til naturen, med disse halssmykke vedhængvedhæng i super flot kvalitet til kæde eller snører.

 
Hvad med en smuk og samtidig beskyttende sten i rosakvarts, månesten, citrin eller ametyst? Du kan køb vedhæng her hos Rosens Aura med healende sten og krystaller, vi har helt sikkert også en variant til dig. I vores brede og farverige udvalg kan du finde flotte og mere simple vedhæng i blandt andet heliotrop, agat, bjergkrystal, mosagat, eller serpentin.
 
På Rosens Aura kan du købe snører og kæder til dit nye smukke vedhæng i ægte sten og krystalvedhæng med healende ædelsten. Vi har bl.a. vedhæng i Grøn Jade, Howlit, Dalmatiner, Jaspis, MokaitDendrit, Opal og mange flere.
Vi har også et stort udvalgt af spirituelle vedhæng i en god kvalitet og til en fornuftigt pris.

Products
There are 36 products.

Showing 1 - 12 of 36 items

Showing 1 - 12 of 36 items