Engle og feer

Engle og feer  

Engle og feer sættes hvor du har brug for en positiv energi 

Mange mennesker mener, at man kan kommunikere med englene, som vil guide dig videre. Derfor kan de ofte komme med et passende svar på dine spørgsmål i livet, det siges at det er en ærkeengel der sender dig svaret. Disse engle bro mellem vores verdener og inspirerer og vejleder os til, at se os selv og vores liv mere nuanceret og i et større og klarere perspektiv. 

En fe er et mytisk væsen eller legendarisk væsen, der findes i folkeovertroen i de fleste europæiske lande, en form for ånd, ofte beskrevet som metafysisk eller overnaturlig. Myter og historier om feer har ikke en enkelt oprindelse, men er snarere en samling af folkelig tro fra forskellige folkeslag. 

En engel er et overnaturligt åndelig væsen, der tales ofte om engle og deres vigtige kosmiske funktion. En engel er et sendebud eller en budbringer. Englenes kærlige og kraftfulde budskaber kan hjælpe os alle til at forstå og være mere nærværende i den tid vi lever i. Deres ord minder os om, at engleriget er her på jord og fylder os med kærlighed og healing. Disse kærlige væsener er altid parat til at hjælpe og støtte os på en hver tænkelig måde. Selvom vi lever i en tid, hvor det er normalt at melde sig ud af folkekirken, lever stadig mange mennesker med troen på, at der er noget større end os selv derude. 

En enhjørning er det mest kendte fabeldyr. Den fremstilles normalt som en hvid hest, men med et hvidt snoet horn i panden, og klove undertiden ses også gedeskæg og løvehale. Enhjørningen regnes for et ædelt og venligtsindet dyr, men den er tillige sky og lader sig sjældent finde eller tæmme.
Enhjørningens horn fik en ganske særlig betydning langt op i tiden. Hornet kunne beskytte mod gift, og i forlængelse heraf blev hornet anset som en kraftigt virkende medicin, især mod infektioner; man kunne lægge et enhjørningehorn i vand, eller man kunne støde det. Selv om ingen mennesker havde set en levende enhjørning så var enhjørningens horn velkendte og som kunne købes, men de var meget kostbare.

Rosens Aura har et bredt udvalg af engle og feer

Produkter
Der er 38 produkter.

Viser 13 - 24 af 38 varer

Viser 13 - 24 af 38 varer